Savjeti kupcima

/Savjeti kupcima
Savjeti kupcima 2017-12-14T06:40:15+00:00

Istraživanja su pokazala da se 80% prljavštine u unutrašnji prostor unosi izvana na cipelama ili pokretnim kolicima. Prljavština interijere čini neprivlačnim za boravak, uzrokuje strukturne štete na podnim oblozima te stvara nepotrebnu opasnost za sigurnost i zdravlje ljudi koji borave u prostoru.

Ako se ne poduzmu učinkovite mjere, troškovi održavanja podnih obloga mogli bi biti i do 9 puta veći od cijene originalnog ulaganja.

Dobro osmišljen ulazni podni sustav smanjit će nepotrebno nakupljanje grubih nečistoća i vlage, a u konačnici i smanjiti ukupne troškove održavanja.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u opremanju objekata ulaznim rješenjima i podnim oblogama te profesionalnosti naših radnika, možemo vrlo brzo i efikasno odgovoriti na specifične zahtjeve kupaca.

Nudimo savjetovanje prilikom odabira idealnog otirača za vaš prostor. U obzir uzimamo sve relevantne parametre kao što su tip i namjena objekta, frekventnost lokacije i tehničke specifikacije pojedine vrste otirača.

Uz standardne dimenzije izrađujemo otirače po mjeri i izrađujemo šablone ako postoji potreba za specifičnim oblicima.

Ako želite uživo vidjeti materijale i konstrukcije, svi naši otirači dostupni su u obliku uzoraka koje možete pregledati u našem izložbenom prostoru ili dogovorite prezentaciju proizvoda u vašem objektu.

Ako trebate profesionalnu pomoć u postavljanju otirača kontaktirajte naše prodajno osoblje koje će odgovoriti na najzahtjevnije potrebe.