Koje su prednosti profesionalnog otirača na ulazu u poslovni prostor?

//Koje su prednosti profesionalnog otirača na ulazu u poslovni prostor?

Koje su prednosti profesionalnog otirača na ulazu u poslovni prostor?

Čist i redovito održavan poslovni prostor ugodan je za boravak i pozitivno utječe na produktivnost pojedinaca. Takvom se prostoru redovito vraćaju zadovoljni klijenti, radnici, kupci ili gosti. Imidž tvrtke počinje već na ulazu u objekt stoga je važno misliti na detalje. Jedan takav detalj svakako je otirač za ulazna vrata, a njegove su prednosti višestruke.

Ako pričamo o namjeni predstavljaju funkcionalnu barijeru koja sprječava unos prljavštine iz vana. Uporaba otirača smanjuje troškove čišćenja unutrašnjih prostora i habanje podnih obloga koje polagano uništavaju pijesak, kamenčići i ostale grube prljavštine. Djeluju kao sredstvo zaštite od proklizavanja i odlično upijaju vlagu.

S estetskog stajališta, otirač ispred vrata prvo je što ljudi vide kada ulaze u prostor. Najčešće moderan i nenametljiv, pomno odabran otirač govorit će jako puno o svom vlasniku.

Prednost su i konstrukcije profesionalnih otirača koje omogućavaju da se dotrajali dijelovi lako i brzo zamijene. Ako se odlučite za kvalitetan profesionalni otirač,  sveukupni trošak održavanja prostora bit će manji, a otirač će potrajati godinama.

2019-05-31T10:31:57+00:00 prosinac 14th, 2017|0 Comments