Kako odabrati efikasan otirač za ulazna vrata?

//Kako odabrati efikasan otirač za ulazna vrata?

Kako odabrati efikasan otirač za ulazna vrata?

Prostor ulaznih vrata trebao bi biti zaštićen s tri vrste otirača.

Vanjski otirač najčešće je gumeni ili aluminijski s gumenim ispunom i namijenjen je uklanjanju oštrih predmeta i grubih nečistoća kao što su blato i pijesak, a zadrži do čak 40 posto prljavštine. Kvalitetno izrađen ulazni otirač uz vrhunske performanse ni na koji način ne ometa kretanje ljudi, invalidskih, dječjih ili kolica za trgovinu.

Otirač u međuprostoru, ako takav prostor postoji u objektu, uklanja ostatak nečistoća na obući, a najčešće je izrađen od tekstila ili PVC-a.

Unutarnji otirač skuplja sitnu nečistoću i upija višak vode s obuće kako se ona ne bi prenosila po unutrašnjost prostora. Kvalitetan unutarnji otirač nije sklizak i ne stvara probleme pri kretanju. Najčešće je izrađen od tekstila, a estetski djeluju privlačno i obogaćuju unutarnji prostor.

Kombinacija vanjskog i unutarnjeg otirača iz našeg dugogodišnjeg iskustva pokazala se kao izuzetno efikasno rješenje.

Prilikom odabira u obzir svakako trebate uzeti tip i namjenu objekta u koji se otirači postavljaju te svakako frekvenciju prolaznosti.

U našoj ponudi možete pronaći kvalitetne aluminijske, gumene, PVC i tekstilne otirače za noge. Pogodni su za trgovine, trgovačke centre, škole, vrtiće, poslovne prostore, hotele i privatne stambene objekte.

2019-05-31T10:31:43+00:00 prosinac 14th, 2017|0 Comments